این محصول یک پودر بسیار نرم ومحتوی درصد بالایی ازپتاسیم وهمچنین ۱۲درصد نیتروژن و۱۲درصد فسفر می باشد .استفاده ازاین محصول هنگام رنگ بندی میوه ودرشت شدن آن توصیه می شود .نیتروژن به رشد سریع شاخ وبرگ کمک میکند. همچنین درتولید بذر گیاه وافزایش میوه موثر است کمک به فتوسنتز وکیفیت بهتر محصول از مزایای استفاده ازنیتروژن است پتاسیم به کیفیت میوه وتشکیل پروتئین درمیوه کمک میکند کاهش بیماری هادرگیاه ازدیگر فواید پتاسیم است .درگیاهان زینتی برای گلدهی ودردرختان میوه به درشت شدن ورنگ انداختن میوه کمک میکند .فسفر مهم ترین عامل درروند صحیح فتوسنتز برای گیاه است به روند تبدیل انرژی خورشید به انرژی شیمیایی قابل استفاده درگیاهان کمک میکند فسفر توانایی گیاه برای مقابله بااسترس رابالا می برد .ازدیگر مزیت های فسفر ریشه زایی بهتر وزیاد شدن شکوفه درگیاهان رامی توان نام برد .